Ventspils Jaunrades nama darbinieku grupa aizvadītajā nedēļā viesojās Cēsu bērnu un jauniešu centrā “Spārni” un Rīgas Dabaszinību skolā.

Kopā ar Cēsu un Rīgas radniecīgo iestāžu interešu izglītības skolotājiem tika risināti jautājumi par e-žurnālu ieviešanu, nometņu organizēšanu un interešu izglītības programmu klāsta paplašināšanu.

Gan Cēsu interešu izglītības iestāde, gan Rīgas Dabaszinību skola pārsteidza ar lielo skolotāju vīriešu īpatsvaru, ko veicina konkurētspējīgs atalgojums un iespēja savienot vairākus darbus. Cēsīs mazattīstīta tehniskā jaunrade, tāpēc ir vēlme iepazīt Ventspils Jaunrades nama piedāvājumu un sadarboties šajā jomā. Rīgas Dabaszinību skola piesaista jaunos vides pētniekus un nodrošina nodarbības Dabas muzejā, LU Botāniskajā dārzā, Rīgas Zooloģiskajā Dārzā un citās neparastās vietās.

Ventspils Jaunrades namam ir regulāra un ilggadēja sadarbība ar interešu izglītības iestādēm Kurzemē, Vidzemē un Rīgā. Šonedēļ Ventspilī ieradīsies Saldus novada Bērnu un jaunatnes centra pārstāvji, lai smeltos pieredzi darbā ar tik plašu programmu klāstu, kāds ir Ventspils Jaunrades namā.

Šogad Ventspils Jaunrades namā iesaistīti 1699 audzēkņi 56 veidu pulciņos un studijās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: