No 18. līdz 20.martam, Ungārijas pilsētā Budapeštā notiks Eiropas kausa finālsacensības šorttrekā, kuras ir lielākās jauniešu un junioru sacensības šorttrekā Eiropā, un tajās sacentīsies 10 labākie jaunieši un juniori katrā vecuma grupā no Austrumeiropas un tikpat no Rietumeiropas.

Noslēdzošais Austrumeiropas kvalifikācijas posms „Danubia kauss” notika rekonstruētajā Olimpiskā centra „Ventspils” ledus hallē, kurā piedalījās 170 dalībnieki no 13 valstīm un tajās noskaidrojās, ka finālsacensībām kvalificējušies Ventspils augstas klases sportistu sagatavošanas centra sportisti Roberts Zvejnieks, Kārlis Krūzbergs, Roberts Krūzbergs, Tomas Bakevics, kā arī E.Krievānes slidošanas skolas pārstāvis Reinis Bērziņš.  Visi augstākminētie sportisti, treneres Evitas Krievānes vadībā līdz sacensībām Olimpiskā centra „Ventspils” ledus hallē, aizvadīs desmit dienu sagatavošanās treniņnometni.

Atgādinam, ka iepriekšējā gadā par Eiropas kausa uzvarētājiem kļuva Roberts Zvejnieks (Junioru B grupā) un Reinis Bērziņš (Junioru D grupā).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: