Žūrija par 2015.gada drošākajiem autoparkiem Latvijā atzinusi pasažieru pārvadātāju "Ventspils reiss", automašīnu transporta un loģistikas uzņēmumu "Kurbads un Ko" un uzņēmumu "Latvijas Gāze",  informēja pasākuma organizētāji.

"Ventspils reiss" stabilā pirmajā vietā ir noturējies jau ceturto gadu, savukārt "Latvijas Gāze" par laureāti atzīta trešo reizi, bet "Kurbads un Ko" divas reizes ieguvis pirmo vietu kravas un speciālā pielietojuma autoparku kategorijā.

Kā norāda konkursa žūrija, šo uzņēmumu darbībā ir vērojama "augsta profesionalitāte un atbildība pret savu darbu, auto, darbiniekiem, kā arī satiksmi kopumā". Gada balvas laureāti konkursa žūrijai esot pierādījuši, ka viņu autoparkos būtiski ir radīt un īstenot arvien jaunas, inovatīvas un efektīvas idejas autoparka attīstībai un pārvaldībai, un tas viss tiekot panākts ar mērķtiecīgu darbu un entuziasmu, apgūstot jaunākās tehnoloģijas.

Kopvērtējumā visi uzņēmumi tika vērtēti trīs kategorijās - zemāka riska autoparki, kravas vai speciālā pielietojuma autoparki, kā arī pasažieru pārvadātāji. Katras kategorijas pirmās vietas ieguvējs balvā saņēma drošas braukšanas apmācības diviem cilvēkiem Austrijā. Tāpat apmācības Austrijā ieguva arī uzvarētājs kategorijā "Straujākais progress". Savukārt otrās un trešās vietas ieguvēji balvā saņēma Drošas braukšanas skolas apmācības "Droša un ekonomiska braukšana".

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Brīvā Latvija 19.03.2016, 18:45:25

    Pie Pūres šodien kāda ķibele ar līdzīgu autobusu.

    http://www.delfi.lv/news/national/criminal/pie-pures-gravi-iebrauc-satiksmes-autobuss-un-kravas-auto-vismaz-sesi-cietusie-plkst-1816.d?id=47208073

  • 0
    Brīvā Latvija 19.03.2016, 19:12:48

    https://www.facebook.com/ventspils.reiss?fref=nf&pnref=story

  • -3
    kaimiņiene 21.03.2016, 10:18:16

    Te jau par to visu uzrakstīts: http://www.ventasbalss.lv/zinas/kriminalzinas/28954-ventspils-reiss-autobusa-avariju-uz-ventspils-sosejas-izraisija-kravas-automasina

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: