Vakar norisinājās Ventspils Augstskolas studentiem paredzētais pasākums „Skrējiens pēc kultūras”.

Šis pasākums aizvietoja ikgadējo tradīciju - Pavasara krosu. Tas tika organizēts gadu no gada, jo Studentu Padome vēlējās paturēt nezūdošo vērtību, ko sniedz kross – izraušanās no ikdienas skolas darbiem, izbaudot konkurenci veselīgā dzīves veidā. Tomēr šis pasākums tika maz apmeklēts, tāpēc, lai kaut ko mainītu, radās ideja par pasākumu „Skrējiens pēc kultūras”.

Uz starta līnijas bija vērojamas daudz vairāk apmeklētāju nekā iepriekšējos gados. Tie bija 18 studenti, kas bija ieradušies, lai uzvarētu. Tika mērota 2 km distance – starts pie Pils stāvlaukuma, gar Kino Rio, bibliotēku un promenādi līdz Jūras vārtiem. Visi dalībnieki saņēma balvas, kuras nodrošināja pasākuma atbalstītāji - Ventspils Kultūras centra, teātra nams „Jūras vārti”, Brīvdabas muzejs, Livonijas ordeņa pils, Ventspils bibliotēka un Kino Rio. Kurš pirmais atskrēja, tas arī varēja izvēlēties kādu balvu viņš vēlas iegūt.

Dzerot ledaini auksto ūdeni un atvelkot elpu, studenti ar smaidu sejā teica paldies par šo pasākumu. Arī Studentu Padome saka lielu paldies visiem atbalstītājiem par lielisko atsaucību un visiem organizatoriem par paveikto darbu, īpaši Kitijai Freimanei. 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: