Valsts ieņēmumu dienests (VID) atkal 100 valsts lielāko nodokļu parādnieku sarakstā ierindojis Ventspils uzņēmēju Valentīnu Kokali.

Kā liecina VID interneta mājas lapā pieejamā informācija, Kokalis ar 1,05 miljona latu saistībām pret valsti 1. janvārī ieņem 27. vietu starp 100 uzņēmumiem unfiziskām personām, kuru saistības pret valsti pārsniedz 300 000 latu.

VID laiku pa laikam Kokali ar iespaidīgu nenokārtotu nodokļu saistību dēļ iekļauj valsts lielāko parādnieku sarakstā. Tā pēdējo reizi Kokalis VID veidotajā lielāko parādnieku sarakstā bija iekļauts pēc situācijas 2011.gada 1.septembrī, kad VID aplēses liecināja, ka viņa saistības ir 1,01 miljons latu. Pēc kāda laika gan viņš no lielāko valsts nodokļu parādnieku saraksta tika izslēgts.

Tāpat Kokalis starp valsts lielākajiem nodokļu parādniekiem bija ierindots arī 1.augustā, kad viņa saistības pret valsti bijušas 1,24 miljoni latu un viņš bija iekļauts 28.vietā.

Kā liecina aģentūras LETA arhīva dati, VID Kokali valsts lielāko nodokļu parādnieku sarakstā bija iekļāvis arī 2007.gada sākumā, kad 2006.gada nogalē viņam tika noteikts 0,7 miljonu latu nodokļu parāds. Arī šajās reizēs vēlāk VID viņu no nodokļu parādnieku saraksta izslēdza.

LETA

Foto: nra.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: