Latvijas IT uzņēmums TestDevLab uzsācis piedāvāt ISO standartu konsultācijas – speciālisti palīdzēs uzņēmumiem izvēlēties biznesa vajadzībām atbilstošāko ISO sertifikāciju, kā arī sagatavot uzņēmuma procesus un dokumentāciju standartu prasību ieviešanai un nodrošināt darbinieku apmācību.

ISO standartu konsultāciju nodaļas vadītājs Viktors Trifanovs jau vairāk nekā 20 gadus palīdz uzņēmumiem ieviest un uzturēt aktuālas dažādas ISO sertifikācijas. Par jaunā biznesa virziena attīstību komentē Viktors Trifanovs: «Esmu palīdzējis ieviest dažādu ISO standartu prasības dažādu nozaru uzņēmumos un kopā ar TestDevLab speciālistiem plānoju attīstīt konsultāciju piedāvājumu un piedāvāt pakalpojumus globālā mērogā.»

Par jauno biznesa virziena aizsākšanu komentē TestDevLab līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds: «Jau desmit gadus mēs vietējiem un globāliem klientiem palīdzam nodrošināt augstu programmatūras kvalitātes līmeni un labi saredzam nepieciešamību arī pēc biznesa procesu un dokumentācijas sakārtošanas, lai tā atbilstu augstiem kvalitātes standartiem. Ar Viktora Trifanova ilggadējo pieredzi ISO konsultāciju jomā mēs plānojam attīstīt šo pakalpojumu un piedāvāt uzņēmumiem visā pasaulē. Tāpat turpināsim pilnveidot arī TestDevLab un saistīto uzņēmumu procesus, apmācīt darbiniekus un iegūt citu mums aktuālu ISO standartu sertifikācijas, kas lieti noderēs biznesa attīstībā.»

2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums TestDevLab nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi, kā arī piedāvā ISO standartu konsultācijas. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku visā pasaulē. TestDevLab ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu, The Red Jackets Eksporta izcilības balvu un vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma radītie testēšanas produkti ir augstu novērtēti prestižajā European Software Testing Awards konkursā. 2019. gadā TestDevLab ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: