Vēl šodien var pieteikties bezmaksas kursiem „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās”, ko organizē Ventspils Augstskola sadarbībā ar Ventspils Augsto tehnoloģiju parku un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Kursu ietvaros tiks apmācīti 30 topošie jaunie uzņēmēji, kuriem nepieciešams iegūt jaunas vai papildināt esošās zināšanas savas biznesa idejas veiksmīgai attīstībai.

Kursu ietvaros ietilpst intensīvas piecu dienu teorētiskās apmācības, kā arī pēcapmācību konsultācijas. Zinoši eksperti kursu dalībniekus iepazīstinās ar to, kā sagatavot labu biznesa plānu, kādi ir nākamie soļi biznesa attīstīšanai, kā piesaistīt investorus, sadarbības partnerus un pirmos klientus.

Kā pieteikties?

Dalībai apmācību kursā var pieteikties Latvijas augstskolās studējošie bakalaura programmas vecāko kursu (pabeigti vismaz 2 kursi) studenti, maģistrantūras studenti, doktorantūras studenti, kā arī augstskolu absolventi un topošie uzņēmēji, kas nav studējuši vai ieguvuši augstāko izglītību ekonomikas, vadības un finanšu nozarēs.

Dalībnieku atlase tiks veikta, izvērtējot iesniegtās biznesa idejas saturu jeb to, cik ideja ir interesanta, inovatīva un reāla, kā arī idejas autora motivāciju uzsākt uzņēmējdarbību.

Lai pieteiktu savu dalību un biznesa ideju apmācību kursiem, uz e-pastu natalja.jarohnovica@venta.lv līdz 2011.gada 17.janvāra plkst. 15:00 jāiesniedz:

• Aizpildīta pieteikuma anketa, kas pieejama mājas lapās www.venta.lv un www.vatp.lv;

• Dalībnieka CV.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: