26.martā, Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā notika Latvijas atklātais čempionāts virves vilkšanā svaru kategorijā līdz 640kg, kā arī Latvijas kauss svaru kategorijā līdz 700kg, Ventspils balva MIX 600kg un sacensības jauniešiem.

Par Latvijas čempioniem svaru kategorijā līdz 640kg kļuva Velkonis (Ventspils), otrajā vietā Ozoli (Ozolnieki), bet trešie Kuršis (Klaipēda, Lietuva). Piedalījās 5 komandas.

Latvijas kausa izcīņā svaru kategorijā līdz 700kg pirmā vietā Velkonis 1 (Ventspils), otrajā vietā Ozoli (Ozolnieki), bet trešie Velkonis 2 (Ventspils). Piedalījās 6 komandas.

Latvijas kausa un Ventspils balvas izcīņā MIX 600kg par uzvarētājiem kļuva Velkonis 1 (Ventspils), otrajā vietā Ozoli (Ozolnieki), bet trešie Saldus 1. Piedalījās 10 komandas. Šajā disciplīnā kopējais svars nedrīkstēja pārsniegt 600kg, bet dalībnieku skaits komandā palika treneru un pašu sportistu ziņā.

Sacensībās piedalījās dalībnieki no Ozolniekiem, Saldus, Rīgas, Līvbērzes, Jēkabpils, Klaipēdas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Vasily Ginko 29.03.2016, 17:11:13

    Apsveikumi virves vilcējiem no svarbumbu celājiem!
    Mēs kopā trenējamies manēžā un redzam kā puiši strādā. Tas ir sportistu un trenera reāls milzīgs darbs, bet ne ginesa rekordi... :)
    Tādēļ priecājamies jūsu uzvarām - tā turēt, Velkonis!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: