Vairāki Krievijas lielāko laikrakstu žurnālisti no Maskavas un Sanktpēterburgas pagājušā nedēļā viesojās Ventspils brīvostas pārvaldē.

Žurnālisti, kuri raksta par ekonomikas un tranzīta jautājumiem, Latviju apmeklēja, lai atspoguļotu Baltijas Foruma 2012 norisi, kas pērnās nedēļas nogalē notika Jūrmalā. Tā ir pazīstama starptautiska līmeņa konference, kur zinātnieku, politiķu un ekonomistu vidū tiek apspriestas starptautiskās politikas un uzņēmējdarbības aktualitātes.

Līdzās interesei par LR Satiksmes ministriju un lidostu Rīga viesi izteica vēlēšanos iepazīties arī ar Ventspils ostu. Kā stāsta Ventspils brīvostas pārvaldes sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Ieviņa, žurnālisti esot bijuši pārsteigti par Ventspils ostas progresīvo pieeju, proti, industriālās zonas attīstību ostas teritorijā un rūpnīcu būvniecību.

Tāpat prestižo mediju pārstāvji atzinīgi novērtēja vairākus Ventspilī tapušos vērienīgos projektus, īpaši pieminot slēpošanas kalna būvniecību, kā arī neslēpa sajūsmu par pilsētas sakoptību. Atliek cerēt, ka pēc šīs vizītes taps materiāls, kas pozitīvā nozīmē nesīs Ventspils vārdu tālāk. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: