Pārtikas un veterinārais dienests saņēmis informāciju no Baltkrievijas muitas dienesta, ka kontroles punktā Grigorovščina uz Baltkrievijas Republikas valsts robežas ar Latvijas Republiku no 15. marta līdz 15. oktobrim notiks rekonstrukcijas darbi, tāpēc pilnībā būs slēgta kravas transportlīdzekļu kustība caur kontroles punktu Pāternieki.

Šajā laikā izvest dzīvus dzīvniekus un kravas ar dzīvnieku izcelsmes produktiem varēs, šķērsojot Latvijas Republikas–Baltkrievijas Republikas robežu kontroles punktā Silene, kas atzīts par piemērotu pārtikas, fitosanitāro un nepārtikas kravu kontrolei.

Pārtikas un veterinārā dienesta kontroli šajā punktā minētajā laikā posmā nodrošinās visu diennakti. Lai ievestu Latvijā dzīvus dzīvniekus vai dzīvnieku izcelsmes produktus, dienests aicina izvēlieties attiecīgi atzītu autoceļa kontroles punktu uz Latvijas–Krievijas robežas Terehovu (atzīts kontroles punkts dzīvnieku izcelsmes produktu un zirgu ievešanai) vai Grebņevu (atzīts tikai dzīvnieku izcelsmes produktu ievešanai), vai kontroles punktus uz Lietuvas–Baltkrievijas robežas Medininkai (atzīts dzīvnieku izcelsmes produktu un visu sugu dzīvnieku ievešanai), Lavoriškes un Šalčininkai (atzīti dzīvnieku izcelsmes produktu ievešanai).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: