Briežu dārzā ir noslēgušies infrastruktūras labiekārtošanas darbi, kā ietvaros tika veikti stāvlaukuma pārbūves darbi.

Lai apmeklētājiem uzlabotu Briežu dārza pieejamību, tika veikta grants seguma auto stāvlaukuma izbūve 57 vieglajām automašīnām, sešiem autobusiem un divām invalīdu autostāvvietām. Apmeklētāju ērtībām papildus tika uzstādīta koka konstrukcijas publiskā tualete ar pieejamību arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Teritorijā tika veikta arī jauna energoefektīva LED apgaismojuma un autobusa pieturvietas izbūve, kā arī uzstādīti divi piknika galdiņi ar četriem soliņiem, lai apmeklētāji varētu ērti piesēst un baudīt nelielu atpūtu pie Briežu dārza.

Briežu dārzs ir iecienīta atpūtas vieta ģimenēm ar bērniem, un tas piedāvās ne tikai dzīvnieku safari un citas izklaides, bet darbosies arī kā zaļās izglītības centrs.

Ventspils Briežu dārza jaunais saimnieks Pēteris Dimants uzsver, ka pārveidotais Ventspils Briežu dārzs nebūs klasisks tūrisma objekts, bet gan vieta ar pievienoto vērtību. Notikšot kopīga koku stādīšana, putnu būrīšu gatavošana, ligzdošanas vietu veidošana un citas darbošanās, kurās bērns var pielikt savu roku.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Inese Aide 29.09.2021, 16:47:10

    Abi ar mazdēlu ļoti gaidām Briežu dārza atvēršanu.

  • -2
    Barons (Freiherr) 29.09.2021, 17:57:09

    Aber vai jaktet vares?
    Es gribet nojaktet kād otlig Irss bull,es bus maksat lab naud,le zinat.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: