Tuvojoties aukstākam laikam un gaidot pirmo sniegu, PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" informē par gatavību ziemas sezonai un snigšanas gadījumā sniegs operatīvo informāciju par sniega tīrīšanu un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtām.

Ielas visā ziemas sezonas laikā tiek tīrītas prioritārā secībā saskaņā ar Ventspils pilsētas ielu sadalījumu ziemas uzturēšanas klasēs.

Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” īpašumā ir 5 smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega lāpstām un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtām, 11 traktortehnikas vienības, kā arī 5 smagās automašīnas ar kravas kastēm sniega izvešanai.

Ar smagajām automašīnām tiek veikta galveno pilsētas ielu brauktuvju attīrīšana un kaisīšana ar tehnisko sāli, savukārt ar traktortehnikas vienībām tiek veikta mazākas nozīmes pilsētas ielu tīrīšana, kā arī publisko stāvlaukumu, daudzdzīvokļu māju iekšpagalmu, ielu stāvlaukumu un iebrauktuvju tīrīšana. Kad situācija pilsētā ir sakārtota un papildus nav snidzis, dežūrrežīmā atrodas 3 smagās automašīnas ar sniega lāpstām un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtām.

Nepieciešamības gadījumā PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" veiks sniega izvešanu. No pilsētas izvestais sniegs tiks uzkrāts pilsētai piederošos brīvos laukumos pilsētas nomalēs, kur tas netraucē satiksmei un iedzīvotājiem, kā arī neradīs neērtības sniega kušanas laikā pavasarī.

Ventspilī visu diennakti tiek nodrošinātas tehnikas vienības dežūras un atbildīgie darbinieki dežūru laikā regulāri apseko ielu stāvokli

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    karlito 23.11.2017, 14:41:19

    Mani vairāk uztrauc trotuāru stāvoklis ''ledainajās'' un sniegotajās dienās..Vakar bija vienkārši avārija,gandrīz nekur nebija pretslīdes materiāli(smilts,sāls)uzbērti,gan no rīta,gan vakarā..īsta slidotava.

  • 0
    gunča 23.11.2017, 17:42:34

    Vienmēr gatavs,kā pionieris Padomju Latvijā.

  • 0
    qwerty 23.11.2017, 18:09:07

    Bildē gan ir Latvijas valsts ceļi tehnika nofočēta netālu no Lečiem, bet lai jau paliek. Man ir jautājums , kas gan tas par draņķi ko gāžat uz ielām, ja reiz rakstāk ka nepieciešamības gadījumā sniegu izvedīs uz brīviem laukumiem pilsētas nomalē. Kādreiz bēra Ventā sniegu un nekas, tagad laikam bailes piesārņot ūdeņus... Ko?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: