P/i „Komunālā pārvalde” aicina privātmāju īpašniekus izmantot pašvaldības atbalstu un jau laikus pieteikt smilts un sāls maisījuma saņemšanu. Ietvju kaisāmā materiāla bezmaksas izsniegšanas akcija privātmāju pieguļošo ietvju kaisīšanai notiek no 15.novembra līdz 15.decembrim.

Iespēju pieteikt un bez maksas saņemt kaisāmo materiālu ietvju kaisīšanai var izmantot tie privātmāju īpašnieki (fiziskas personas), kuru īpašums robežojas ar ietvi. Uz katru šādu īpašumu ir paredzēts piegādāt 2 maisus jeb ap 100 kg smilts un sāls maisījuma. Šis pakalpojums neattiecas uz daudzdzīvokļu māju īpašniekiem un juridiskām personām, kuriem par kaisāmo materiālu jāparūpējas pašiem.

Šo pakalpojumu var pieteikt, zvanot p/i „Komunālā pārvalde” pa tālr. 63624269 darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00 vai arī sūtot e-pastu uz kom.parvalde@ventspils.lv, norādot precīzu adresi. Maisi tiks piegādāti un novietoti pie īpašuma vārtiņiem vai citā iedzīvotāja norādītā vietā.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    mīļie ventiņi 22.11.2017, 10:37:22

    mīļie ventiņi! -uz mirkli aizmirsīsim visas ikdienas rūpes,paņemsim BEZMAKSAS sāls un smilts maisījumu! Lai mums būtu ar ko kaisīt,mūsu privātīpašumiem pieguļošās,pašvaldības teritorijas! mīļie ventiņi! -bet tās ikdienas rūpes gan aizmirstiet! Kam tagad ir viegli,ko? Obamam,Rēvaldei,ko?

  • 0
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 23.11.2017, 09:10:22

    Atbilstoši ar Ventspils pilsētas domes lēmumu apstiprinātajos saistošajos noteikumos Nr.7 „Ventspils pilsētas teritorijas kopšanas un būvju uzturēšanas noteikumi.”, kas izdoti uz saskaņā ar likuma “Par pašvaldībām” 43.panta pirmās daļas 5.un 6.punktu , noteikts, ka zemes gabala un tam piegulošo teritoriju uzturēšanu veic zemes gabala īpašnieks (valdītājs) vai lietotājs.

    Šāda prakse tiek pielietota daudzviet Eiropā un ir normāla situācija pilsētās, lai uzturētu kārtībā savu īpašumu un tam piegulošo teritorijas daļu. Lai cilvēkiem atvieglotu ietvju tīrīšanu , tiek nodrošināts katram , kuram ir tīrāma piegulošā teritorijas ietves daļa, piegādāt smilts un sāls maisījumu laikā līdz 15.decembrim, tāpat arī līdz 15.novembrim tika organizēta sagrābto lapu maisu aizvešana.

  • 0
    gunča 23.11.2017, 11:47:17

    Varbūt tomēr cenzors varētu ,ja dzēš komentāru,paskaidrot dzēšanas iemeslu?
    Manā iepriekšējā komentārā šajā tēmā nebija nekas tāds,lai tāda dzēšanu būtu nepieciešama.Varu piebilst,ka kādu laiku tas komentārs bija lasāms,tā kā ne viens vien to izlasīja,un gan jau secinājumus izdarīja.Man jau par to jūsu rīcību sevišķs kreņķis nav,jo varu savā brīvajā laikā apbraukāt visas Ventspils privātmājas un ar cilvēkiem parunāt par šo nopietno,cilvēku cieņas pazemojošo faktu,kā piespiedu strādāšana pašvaldības īpašumā.
    Līdz šim biju pārliecināts,ka jādzēš ir rupjības.Vai tad tur bija kāda rupjība?

  • 0
    gunča 23.11.2017, 12:02:28

    Atvainojos administrācijai par iepriekšējo komentāru,bet dublēt tēmu nevajadzēja,tādējādi jaucot cilvēkiem prātu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: