Katoļu ielā Nr. 34 ar pašvaldības līdzfinansējumu šobrīd tiek veikti teritorijas labiekārtošanas darbi, kas ietver ietves izbūvi gar ēku, zaļās zonas sakārtošanu, velonovietņu izbūvi un dekoratīvo stādījumu ierīkošanu.

Pašlaik gar ēku ir izbūvētas betona apmales un tiek uzsākta smilts pamatnes sagatavošanas darbi.

Lēmums par finanšu līdzekļu piešķiršanu pieņemts, pamatojoties uz dzīvojamās mājas pārvaldnieka DzĪB “Ventspils Barons” iesniegumu saskaņā ar Ventspils pilsētas saistošajiem noteikumiem Nr.15, kas paredz pašvaldības līdzfinansējumu daudzstāvu dzīvojamo māju piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai.

Pagalma labiekārtošanai Katoļu ielā 34 piešķirts finansējums 24 089,70 EUR apmērā, kas ir ~77% no kopējām plānotām atjaunošanas izmaksām – 31 202,17 EUR. Par šo finansējumu plānots izbūvēt jaunu gājēju ietvi betona bruģa segumā gar mājas ieejas mezgliem.

Būvdarbus plānots veikt līdz jūnija beigām.

Katoļu ielā 34 iedzīvotāji sadarbībā ar savu mājas pārvaldnieku Ventspils pašvaldības sniegtās līdzfinansējuma iespējas izmanto jau atkārtoti - pērn tika saņemts līdzfinansējums 50% apmērā labiekārtojuma atjaunošanas būvprojekta izstrādei.

Ventspils pilsētas pašvaldība atgādina, ka jaunā būvniecības sezona jau sākusies, tādēļ aicina arī citu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotājus un māju pārvaldniekus savlaicīgi plānot savas mājas pagalmu labiekārtošanu, saņemot pašvaldības finansiālu atbalstu līdz pat 80% apmērā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: