No rītdienas,14.decembra, būvdarbiem uz Ventspils šosejas (A10) būs tehnoloģiskais pārtraukums līdz pavasarim, aģentūrai LETA pavēstīja AS ''Latvijas Valsts ceļi''

Posmā no Varkaļu kanāla līdz Jūrmalas šosejai jeb no 20,06. līdz 23,84.kilometram un aiz Lielupes tilta - no 36,49. līdz 38,57.kilometram - virzienā no Rīgas būvdarbi atsāksies 2017.gada pavasarī. Visā ceļa posmā abpus Varkaļu kanālam satiksme tiks organizēta pa abām braukšanas joslām, un ātruma ierobežojums būs 50 vai 70 kilometru stundā.

Satiksme pār Varkaļu kanāla tiltu būs slēgta, nodrošinot apbraukšanu pa apbraucamo ceļu - blakus esošo tiltu, kas pēc darbu pabeigšanas tiks izmantots kā stāvlaukums. Autovadītājiem jārēķinās, ka uz apbraucamā ceļā būs noteikts ātruma ierobežojums 30 kilometru stundā.

Pēc LVC paustā, tāpat būs slēgta iebrauktuve no A10 pie degvielas uzpildes stacijas ''Statoil'' uz veikalu ''Kurši''. Arī šajā posmā sagaidāmi ātruma ierobežojumi 50 vai 70 kilometru stundā, bet atsevišķās vietās uzstādītas brīdinājuma zīmes. Satiksme pāri Lielupes tiltam tiek organizēta pa abām braukšanas joslām. Ātruma ierobežojums šajā posmā būs 50 kilometru stundā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    qwerty 13.12.2016, 19:21:44

    Labi jau labi ,protams ceļu būvi ziemā veikt nav vēlams. Tikai pavasarī lūdzu pieķeriet Ventspils galu ar klāt ,nieka 23 km līdz Valdemārpils krustojumam.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: