Jau informēts, ka šogad agrāk nekā citus gadus, uzsākta centralizētā lapu savākšana. Komunālā pārvalde atgādina, ka akcija turpinās un aicina ventspilniekus izmantot šo pašvaldības atbalstu pieguļošo teritoriju tīrīšanā un kopšanā.

Lapu savākšanas akcijā iedzīvotājiem ir iespēja pieteikt bezmaksas izvešanai no savas piemājas teritorijas sagrābtās un maisos saliktās koku lapas. Šis pakalpojums jāpiesaka, zvanot Komunālajai pārvaldei pa tāluruni 636 24269 vai arī sūtot e-pastu uz kom.parvalde@ventspils.lv, norādot precīzu adresi un vietu, kur maisi novietoti.

Pēc informācijas saņemšanas tā tālāk tiks nodota specializētai firmai, kas divu darba dienu laikā maisus aizvedīs, iztukšos un tukšos maisus atvedīs atpakaļ. Komunālā pārvalde atgādina, ka maisos nedrīkst atrasties zari, kā arī sadzīves atkritumi, jo lapas tiek izmantotas kompostam. Šis bezmaksas pakalpojums ir paredzēts tikai fiziskām personām, savukārt juridiskām personām par šādu pakalpojumu jāslēdz līgums ar pašvaldības SIA „Ventspils Labiekārtošanas kombināts” vai kādu citu firmu.

Lapu maisu centralizēta savākšana ir tikai viena no pašvaldības atbalsta aktivitātēm iedzīvotājiem pieguļošo teritoriju tīrīšanā un kopšanā. Novembrī un decembrī privātmāju īpašnieki varēs pieteikt kaisāmā materiāla piegādi ietvju kaisīšanai , kas atrodas pieguļošās teritorijas robežās. Uz katru šādu īpašumu ir paredzēts piegādāt ap 100 kg smilts un sāls maisījumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: