Ventspilī viesosies Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Jurijs Spiridonovs un Valsts Vides dienesta un Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra pārstāvji.

 

Trešdien, 27.martā Ventspilī vizītē ieradīsies Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrijas valsts sekretāra vietnieks vides aizsardzības jautājumos Jurijs Spiridonovs, Valsts Vides dienesta ģenerāldirektore Inga Koļegova un Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra valdes priekšsēdētāja Inita Stikute. Vides institūciju pārstāvji atsaukušies Ventspils pilsētas domes aicinājumam apmeklēt Ventspili, lai klātienē pārrunātu vides kvalitātes jautājumus, esošās problēmas, to risinājumus, kā arī nepieciešamību pilnveidot normatīvo aktu prasības.

 

Vizītes ietvaros viesi Ventspils domē tiksies ar domes priekšēdētāju A.Lembergu, priekšsēdētāja 1.vietnieku infrastruktūras jautājumos J.Vītoliņu, Vides uzraudzības nodaļas vadītāju Ilgu Zīlnieci, kā arī ar preses pārstāvjiem. Vizītes gaitā viesi apmeklēs AS „Ventspils Zivju konservu kombināts”, SIA „Ventamonjaks serviss” un AS „Baltic Coal Terminal”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: