Pagājušā nedēļa Ventspils Augstskolā (VeA) aizritēja vēlēšanu kaislībās – studenti ievēlēja jauno Studentu padomes (SP) sastāvu.

Vispirms norisinājās VeA SP vēlēšanu aģitācijas, kuru laikā varēja iepazīties ar visiem 11 kandidātiem uz balsstiesīgo amatiem. Balsošana risinājās no pusnakts līdz pulksten 18, bet balsot varēja par 11 kandidātiem, izvēloties vismaz vienu kandidātu no katras fakultātes.

Svinīgajā sēdē tās pašas dienas vakarā tika paziņoti rezultāti un ievēlēta SP priekšsēdētāja, SP priekšsēdētājas vietniece un sekretāre. Par 11 balsstiesīgajiem kļuva:

Liene Andrēviča (TSF) – 200
Zanda Zvidriņa (ITF) – 101
Zintis Šnitceris (EPF) – 97
Mārtiņš Bērtulis (ITF) – 90
Irina Nosuļa (EPF) – 85
Adele Lepiksone (EPF) – 79
Lelde Bērziņa (ITF) – 77
Monta Bēta (EPF) – 76
Sanda Kurme (ITF) – 68
Lauma Rudzīte (EPF) – 67
Agnese Gurecka (ITF) – 63

 

Par SP priekšsēdētāju tika ievēlēta Zanda Zvidriņa, kura bija vienīgā, kas kandidēja uz šo amatu. Uz SP priekšsēdētāja vietnieka amatu savu kandidatūru izvirzīja Mārtiņš Bērtulis, Liene Andrēviča, Lauma Rudzīte un Adele Lepiksone, balsstiesīgie šajā amatā ievēlēja Adeli Lepiksoni. Par sekretāri tika ievēlēta Sanda Kurme, kura bija vienīgā kandidāte uz šo amatu.

 

Tika ievēlēti arī komisiju vadītāji: Kultūras un Sporta komisijā Irina Nosuļa, Sabiedrisko attiecību komisijā Lelde Bērziņa, Studiju un Zinātnes komisijā – Varis Putniņš un Sociālo lietu komisija Agnese Gurecka.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: