Šogad paredzēts izbūvēt vairākus bērnu rotaļu laukumus, bet jau drīzumā plānots uzsākt pirmos darbus būvniecības sagatavošanai. Lai varētu ierīkot jauno rotaļu laukumu Talsu ielā 12, tiks nozāģēts daļēji nokaltušais osis.

Šobrīd vecais koks daudzās vietās ir izkaltis, tāpēc apdraud iedzīvotājus, jo spēcīga vēja laikā no koka var nolūzt sausie zari, radot draudus cilvēku veselībai un īpašumam. Ņemot vērā, ka minētajā vietā plānots izveidot jaunu rotaļu laukumu, šāda, bīstama koka atrašanās tam līdzās nav pieļaujama. Nokaltušais koks apdraudētu bērnus, kuri spēlēsies jaunajā rotaļu laukumā.

Darbus nav plānots veikt vismaz vēl divas nākošās nedēļas, tāpēc iedzīvotājiem ir iespēja apskatīt koku un pārliecināties par tā stāvokli vēl pirms nozāģēšanas. Sakarā ar pēdējā laika plašajām diskusijām par slimu un bojātu koku izzāģēšanu pilsētā, iedzīvotājiem tiek dota iespēja izteikt savu viedokli par šī koka nozāģēšanu pašvaldības iestādē „Komunālā pārvalde”, kas atrodas Užavas ielā 8 trešajā stāvā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: