Gatavojoties jaunajai pludmales sezonai, tradicionāli tiks atjaunota jau ierastā infrastruktūra, kā arī izveidoti jaunumi.

Līdz šī gada maija vidum paredzēts veikt dažādus darbus, kas paredzēti pludmales labiekārtošanai pēc ziemas. Kā jau ierasts, tiks uzstādīti gājēju koka celiņi pāri kāpu zonai. Atjaunos kopā septiņus celiņus, no kuriem viens 160 metru garumā tiks uzstādīts pilnīgi no jauna.

Pludmales zonā jāveic arī glābšanas dienestam nepieciešamā aprīkojuma uzstādīšana, informācijas zīmju, atkritumu urnu, soliņu, pludmales dušu uzstādīšana, pārģērbšanās kabīņu labošana, dažādi krāsošanas darbi, uzstādīto rotaļu iekārtu labošana un smilšu līdzināšana, kā arī smiltīs iepūstā inventāra atrakšana.

Pavasarī plānots izgatavot un kāpās uzstādīt jaunu skatu platformu, kas nomainīs veco. Platformai varēs piekļūt no Parka ielas puses. Savukārt pie centrālās ieejas novietos jaunu informācijas stendu. Tāpat šogad iecerēts uzstādīt vēl dažus jaunus āra trenažierus aktīvai atpūtai pludmales teritorijā. Kopumā pludmales labiekārtošanas darbi izmaksās Ls 20’000.

Jau ziņots, ka tiks atjaunota Džungļu taka, lai novecojušās un bojātās koka konstrukcijas nomainītu pret jaunām. Paredzēts arī demontēt tuvumā esošos novecojušos atpūtas solus un gājēju tiltiņu, to vietā uzstādot jaunus. Džungļu takas uzlabošanā ieguldīs 13701 lati.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: