Eiropas Savienības līdzfinansētajā projektā „Ūdenssaimniecības attīstība Ventspilī, III kārta” pabeigta būvniecība arī Katoļu ielā posmā no Inženieru ielas līdz Pētera ielai.

Šajā ielas posmā veikta daļēja maģistrālā ūdensvada rekonstrukcija (130m), visā posmā izbūvēts maģistrālais sadzīves kanalizācijas tīkls (398m), atjaunoti un no jauna izbūvēti tīklu pievadi uz namīpašumiem, kā arī visā posmā izbūvēti jauni lietus notekūdeņu tīkli. Kopējās izmaksas bez PVN sastāda ~287 tūkst. LVL, no kuriem Kohēzijas fonda līdzfinansējums sastāda 82%.

Tādējādi Katoļu ielas rajona un deviņstāvu rajona iedzīvotājiem tiek uzlabota ūdenspadeves nepārtrauktība, mājsaimniecībām sadzīves notekūdeņus būs iespēja novadīt kopējā pilsētas kanalizācijas tīklā, tādējādi saudzējot apkārtējo vidi. Deviņām mājsaimniecībām no jauna iespēja lietot centralizētus ūdenssaimniecības pakalpojumus.

Objektā atjaunots arī segums un ar pašvaldības iestādes „Komunālā pārvalde” finansējumu sakārtotas ielu nomales, apgaismojums un veikti citi labiekārtošanas darbi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: