Lielā prospekta un Ganību ielas krustojumā ir uzsākta lietus ūdens kanalizācijas pārbūve, tādēļ būvdarbu laikā būs satiksmes ierobežojumi. Lietus ūdens novadīšanas sistēmas pārbūve Lielā prospekta un Ganību ielas krustojumā tiks veikta līdz 23. jūnijam.

Būvdarbu laikā krustojums netiks slēgts, jo transportlīdzekļu kustība tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā, bet Lielā prospekta un Kuldīgas ielas krustojumā nebūs atļauts veikt kreiso pagriezienu, izņemot sabiedriskajam transportam. Uz Līgo svētkiem satiksme tiks pilnībā atjaunota, taču jūnija pēdējā nedēļā viena diena tiks veltīta asfaltbetona seguma uzklāšanai.

Ventspils pašvaldība atvainojas ceļu satiksmes dalībniekiem par īslaicīgi sagādātām neērtībām. Transportlīdzekļu vadītāji tiek aicināti ievērot uzstādītās pagaidu ceļa zīmes vai izmantot citus maršrutus galamērķa sasniegšanai.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Peteris2 16.06.2023, 12:29:37

    Diemžēl tās zīmes daudziem ir pie kājas un tā pat griež uz 2.vidusskolas pusi. Šorīt 4 auto pirms manis nogriezās, es protams dēļ viņiem paliku pie sarkanā. Vismaz 2 auto ar LT numuriem. Vislielākais bardaks te ir kad prāmis piestāj un neviens zīmes neskatās.
    Aicinu ievērot zīmes un dēļ tūristiem nebraukt te vispār!

  • 0
    Nobody 19.06.2023, 10:49:04

    Varētu mūsu autovadītājus arī ekskursijā - pārgājienā. Es labprāt piedalītos šādā akcijā :)

  • 0
    Martins. B. 22.06.2023, 13:42:55

    Tas ir vispār murgs, cik neaptēsti var būt auto vadītāji, kas neredz/nepazīst zīmes, kavē satiksmi, un vēl nesaprašanā, kapēc vinam pīpina.
    Policisti nevar padežūrēt?

  • -1
    Marta P 26.06.2023, 14:20:28

    Un ko mainīs tas, ka policists dežūrēs? Kaut kas ātrāk notiks?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: