Ceturtdien pašvaldības SIA „ŪDEKA” aicināja pilsētas iedzīvotājus uz Informācijas dienu.

 Šāda diena tika rīkota, lai, saistībā ar investīciju projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Ventspilī III kārta” būvniecības darbu uzsākšanu, iedzīvotājiem būtu iespēja tikties ar uzņēmuma speciālistiem un uzzināt, kā savus privātīpašumus pieslēgt jaunizbūvētajiem pilsētas maģistrālajam ūdensvada un kanalizācijas tīklam, kā arī saņemt atbildes uz citiem interesējošiem jautājumiem.

Vienpadsmit Informācijas dienas apmeklētājus pārsvarā interesēja individuāli jautājumi saistībā ar tīklu pieslēgumu veikšanu konkrētām adresēm un plānotajiem būvniecības darbu laikiem. Tāpat tika uzdoti arī jautājumi par pieslēgšanās izmaksām un dokumentu sagatavošanai nepieciešamo laiku. Uz interesentu jautājumiem atbildēja pašvaldības SIA „ŪDEKA” valdes priekšsēdētājs Edgars Daugelis, tehniskās daļas vadītājs Viesturs Otomers un Abonentu daļas vadītāja Inga Roga.

Pašvaldības SIA „ŪDEKA” pateicas apmeklētājiem par interesi un aicina ventspilniekus arī turpmāk apmeklēt uzņēmuma rīkotās Informācijas dienas, jo tā ir iespēja klātienē tikties ar uzņēmuma vadību un citiem speciālistiem, lai noskaidrotu atbildes uz sev aktuāliem jautājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: