Olimpiskā centra Ventspils čempionātā hokejā zaudējumu piedzīvojuši 2. līgas līderi Rodeo spēlētāji, kas piekāpās Dundagas 2. komandai. Vēl vienā šīs līgas mačā Kurekss pieveica Tornado 2.

Rodeo mačam pieteica vien desmit spēlētājus, kamēr dundadznieki cīņā devās ar pilnām trim maiņām, un acīmredzot arī šis fakts ietekmēja mača iznākumu. Dundagas komanda mača rezultātu atklāja sestajā minūtē, bet otrajā periodā līgas rezultatīvākais spēlētājs Renārs Vaitkus panāca izlīdzinājumu. Dundaga 2 gan atbildēja ar diviem precīziem metieniem 13 sekunžu laikā, trešdaļu noslēdzot savā labā 3:1. Pēdējās trešdaļas sākumā viesi vēlreiz pārspēja Rodeo aizsardzību, bet mača izskaņā arī realizēja skaitlisko vairākumu, galu galā svinot uzvaru 5:1.

Art vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētājiem izcēlās Kaspars Dišlers, bet vēl vārti arī Andra Meiera, Sandra Laša, Intara Siliņa (visiem arī pa piespēlei) un Alda Vēvera rēķinā. Dundadznieki no Rodeo tagad atpaliek par četriem punktiem un ir vienīgā komanda, kurai līderus izdevies sarūgtināt jau divas reizes.

Savukārt pirmo reizi Tornado 2 komandu pagājušās nedēļas nogalē izdevās apspēlēt Kurekss komandai, kas gan otrajā trešdaļā nonāca zaudētājos. Pirmais periods aizritēja bez vārtu guvumiem, bet otrā sākumā Kristpas Pāvelsons izvirzīja vadībā viesuļus. Jau līdz perioda beigām Kristaps Šķieris panāca izlīdzinājumu, bet pēdējā Kurekss hokejist vispirms izmantoja skaitlisko vairākumu (Helmuts Jansons), bet vēlāk Normunds Lācis panāca arī divu vārtu pārsvaru. Kurekss komanda svinēja uzvaru 3:1, tā turnīra tabulā pietuvojoties pirmajam trijniekam.

Šonedēļ hokeja čempionātā paredzēti trīs mači, no kuriem divi – 1.līgā. Jau otrdien (plkst. 21.30) 1.līgas turnīrā nūjas krustos OC Ventspils un Tornado hokejisti, bet svētdien (20.00) līderi PitStop mērosies spēkiem ar Dundagu. 2. līgas turnīrā svētdien (18.15) tiksies Rodeo un Kurekss.


Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: