Arī Ventspils muzejs pārstāvēs mūsu pilsētu tūrisma gadatirgū "Balttour 2012", kur aktīvi darbosies Ventspils Tūrisma informācijas stendā.

Šogad kurzemnieki aicinās ciemoties „Kurzemes sētā” (sektors B8/C5), kur būs gan plaša informācija par 2012. gada tūrisma piedāvājumu, gan varēs nobaudīt un iegādāties visdažādākos Kurzemes ražojumus, jo šāgada tēma ir "Ražots Kurzemē".

Ventspilī desmit gadus pēc pirmās Govju parādes 30. jūnijā atkārtoti notiks starptautiskais mākslas un mecenātisma projekts "Cow parade 2012", kas šoreiz apvienots ar Ziedu dienas pasākumiem, arī Ventspils muzeja stendā atspoguļosies šī tēma.

Stenda noformēšanā izmantoti govju zvani no muzeja krājuma, muzeja pedagoģe Zane Pavariņa ventiņu tautas tērpā informēs par šī gada pasākumiem muzejā un mācīs apmeklētājiem no papīra veidot pļavas puķes. Savukārt vēsturnieks Artūrs Tukišs Mazbānīša konduktora formā stāstīs par jaunumiem Piejūras brīvdabas muzejā, bet Amatu mājas zāļu sieva Līga Reitere svētdien prezentēs Amatu māju.

Ventspils muzeja pārstāvji "Balttour 2012" apmeklētājiem dalīs flaierus ar informāciju par lielākajiem šāgada pasākumiem un īpaši izstrādātu maršrutu, kas palīdzēs atrast Ventspils muzeja filiāles. Būs iespēja piedalīties konkursā un laimēt brīvbiļeti braucienam ar Mazbānīti, kā arī paspiest roku krietnajam konduktoram vai uzsmaidīt tautumeitai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: