Olimpiskā centra Ventspils čempionātā hokejā 2. līgas turnīrā pie trešā panākuma tikuši Tornado otrā komanda, kas pieveica Kurekss spēlētājus.

Lai gan jau mača 30. sekundē tika atklāts rezultāts (Tornado), spēles turpinājums bija ļoti mazrezultatīvs. Līdz pirmās trešdaļas beigām viesuļi savu pārsvaru dubultoja, bet otrajā trešdaļā panāca arī 3:0. Kurekss spēlētājiem vēl līdz otrajām pārtraukuma izdevās atslēgt arī sāncenšu vārtus, pēdējā trešdaļā tikt pie skaitliskā vairākuma, taču panākt intrigu mačā vairs nesanāca – 3:1.

 

Uzvarētājiem divus vārtus guva Artis Kuģenieks, bet vieni Jāņa Šteibnerga rēķinā. Vienīgais precīzais Kurekss raidījums Kristapam Šķierim.

 

Tornado 2 rēķinā tagad ir desmit punkti un tā pietuvojusies pirmajam trijniekam – 12 punkti Kurekss, 14 punkti Dundagai. 2. līgas pārliecinoši līderi ir Rodeo spēlētāji ar 22 punktiem. Hokeja čempionātā šonedēļ paredzēti vēl divi mači – sestdien 2.līgā spēlēs Dundaga 2 un Kuldīga (17.00), bet svētdien 1.līgas spēlē tiksies OC Ventspils un Dundaga 1.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: