Olimpiskā centra Ventspils čempionāts hokejā atsācies ar rezultatīvu cīņu 1. līgas turnīrā – OCV komanda ar 6:4 apspēlēja Dundagas hokejistus.

Olimpieši jau pirmajā minūtē nonāca zaudētājos, bet trešdaļas turpinājumā rezultāts kļuva arī 2:0 Dundagas labā. Perioda beigās Olimpiskā centra komanda vienus vārtus atguva, tomēr tas noslēdzās ar divu vārtu pārsvaru viesiem – 3:1. Arī pēc diviem periodiem viesu pārsvars bija tieši tāds pats (4:2), bet pēdējā pa īstam atmodās Ventspils olimpieši.

Minūtes laikā divas reizes precīzs bija Ulvis Balinskis, panākot izlīdzinājumu, bet mača izskaņā ripa vēl divas reizes pabija Dundagas komandas vārtos. Savukārt Kristaps Nazarovs ventspilnieku vārtos darbojās nevainojami, šajā trešdaļā paliekot sausā un palīdzot komandai uzvarēt 6:4. Balinskis uzvarētāju rindās izcēlās ar hettriku, Mārtiņs Feifers guva divus vārtus un divas reizes piespēlēja, bet vārti un piespēle Miķelim Pāvelsonam. Dundagas komandā vieni vārti un rezultatīva piespēle Andrim Kronbergam.

Olimpiskā centra komandai tas bija trešais panākums četros mačos, bet dundadzniekiem – trešā neveiksme. Feifers 1. līgas kļuvis par labāko vārtu guvēju, rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ir trešais (12 punkti 7+5), bet Balinskis dala 4.-6. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: