6. februārī plkst. 17.00 un plkst. 19.00 Ventspils kultūras centrā mazi un lieli aicināti uz izrādi bērniem „Pingvīni nāk!!!”

Tas ir sveiciens Jaunajā gadā no Valmieras. SIA „Valmieras Kinostudija” turpina veiksmīgu uzsākto bērnu izrāžu demonstrēšanu visā Latvijā. Pēc izrādes „Tāltālā meža varoņa” seko nākamais pārsteigums mazajiem skatītājiem.


„Pingvīni nāk!!!” ir oriģināls un muzikāls stāsts par to, kā divi palaidnīgi pingvīni pazaudē ko ļoti svarīgu un nozīmīgu ne tikai pingvīniem, bet arī visai pasaulei un, lai atrastu zudušo, viņiem jāiziet cauri pārbaudījumiem un jāsacenšas ar dīvaino Grāfu Rododendru. Grāfam ir kāds īpašs palīgs, kas stipri apgrūtina pingvīnu uzdevumu. Pa ceļam pingvīni sastop virkni dīvainu un smieklīgu personāžu, kas palīdz šķetināt sarežģīto uzdevumu. Bet, protams, beigu beigās draudzība uzvar un mazo rakaru nedarbs nekādu skādi pingvīniem un pasaulei nerada.


Lomās: Ieva Puķe vai Terēze Lasmane, Krišjānis Salmiņš, Mārtiņš Lūsis vai Imants Strads, Aigars Apinis, Armands Berģis vai Madars Zvagulis.


Režisors Imants Strads.


Izrādes garums 1 stunda 15 minūtes, bez starpbrīža.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: