Latvijas U19 futbola izlase aizvadījusi pārbaudes spēlē ar 2:0 apspēlējot Lietuvas vienaudžus, un vieni vārti ventspilnieka Igora Barinova rēķinā. 

Ventspils pussargs (foto Nr5) mača 40. minūtē atklāja rezultātu, bet 73. minūtē rezultāts kļuva jau 2:0. Jāpiebilst, ka lietuvieši jau no 57.minūtes spēlēja mazākumā. No pieciem ventspilniekiem, kurus uz treniņnometni izsaucis izlasesgalvenais treneris Oļegs Blagonadeždins, mačā piedalījās arī aizsargs Artjoms Solomatovs, pussargi Eduards Tīdenbergs un Maksims Vasiļjevs (Nr10). Kopumā uz treniņnometni izsaukti 23 spēlētāji.

Latvijas jaunieši gatavojas Valentīna Granatkina piemiņas turnīram, kas risināsies Sanktpēterburgā no 4. līdz 10.janvārim, un tajā piedalīsies kopumā 12 nacionālās izlases. Latvijas valstsvienība ielozēta vienā apakšgrupā ar Čehijas un Turcijas komandām. Pēc turnīra pirmā posma katras apakšgrupas uzvarētāji izslēgšanas mačos cīnīsies par 1.-4. vietu, otrās vietas spēlēs par 5.-8. vietu, bet grupu neveiksminieki – par 9.-12. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: