Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Viena diena, otra – tā jau 100 gadu

«Ko es daru, lai laiks nav garš? Domāju. Tā doma jau ir tā, kas nāk un nāk, es daudz atceros no savas bērnības,» saka 100 gadu jubileju sagaidījusī Milda Līdaka. 

Atvērtas jaunas izklaides vietas

Gada nogalē ventspilnieki sarosījušies - izklaidi kārajiem durvis vēruši divi jauni naktsklubi. Aizvadītās nedēļas nogalē tie pulcējuši kuplu skaitu apmeklētāju. Konkurence veicināšot attīstību un pilsētas iedzīvotāji un viesi var cerēt uz daudzveidīgāku izklaidi.

2.lpp.Viedoklis: “Ilgu mūžu”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

Latvijas pilsētās un pagastos ierasts godināt simtgadniekus gadsimta jubilejā. Un gandrīz droši var apgalvot, ka ikviens no viņiem ir gana cienījams, lai nerastos jautājums, kā tad tieši viņam un nevienam citam nav izdevies tik garu mūžu nodzīvot. Ko Dievs devis, to cilvēkam nebūs apšaubīt.

3.lpp.

Mežavecis runā ukrainiski

Interesi uzjundījusi vairāku sašutušu vecāku Hallo rubrikā paustā ziņa – proti, Ziemassvētku pasākumā vecītis latviešu bērnus uzrunājis krievu valodā.

Laiks pārsteidz – pārējais normas robežās

Ziemassvētku brīvdienas Ventspilī un Ventspils novadā pagājušas mierīgi, apgalvo ārsti, policisti, ugunsdzēsēji un komunālās pārvaldes ļaudis. Laika apstākļi gan sarūpējuši pārsteigumus – siltuma rekordus un nelielu vētru.

4.lpp. Veselības aprūpe

Mediķi ziedo mazajai Katrīnai

Ventspils slimnīcas darbinieki vakar nodeva ziedojumu mazās Katrīnas insulīna sūknīša iegādei.

Noslēgumam tuvojas ANO pilotprojekts

Ar medicīniskā personāla instruktāžu noslēguma posmam tuvojas ANO Attīstības programmas un Pasaules Vides fonda finansētais pilotprojekts, kura ietvaros Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā tiek uzlabota medicīnas atkritumu apsaimniekošana.

5.lpp. Intervija

Skolotāja ar Duracell baterijām

Ventspils 2. pamatskolas sporta skolotāja ANŽELIKA ŠILBERGA atzīta par 2011. gada labāko sporta skolotāju Latvijā. Godpilnais tituls aizvadītajā nedēļā skolotājai pasniegts Latvijas Gada balva sportā 2011 ceremonijas laikā. Vitālajai un enerģiskajai pasniedzējai patīk pārsteigt savus audzēkņus. Un viņi to novērtē.

6.lpp. Sports

Gads noslēgsies ar skrējienu

31. decembrī pie Olimpiskā centra Ventspils Basketbola halles ieejas tradicionāli notiks tautas sporta pasākumaNāc un sporto! Vecgada skrējiens. Pagājušajā gadā skrējējus pavadīja stipra snigšana, bet šogad sinoptiķi gada pēdējā dienā sola stipru vēju un ziemai neraksturīgi siltu laiku.

Novadam lielākā komanda

Sporta skolas Spars Ziemassvētku kausa 2011 izcīņas sacensībās vieglatlētikā visplašāk tika pārstāvēta Ventspils novada bērnu un jauniešu sporta skolas komanda, kas sacensībās piedalījās 28 dalībnieku sastāvā.

7.lpp. Dome informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: