Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas vadība svinīgi sveica 2011. gada labākos slimnīcas ārstus un darbiniekus. Šāds pasākums jau ir kļuvis par ikgadēju tradīciju.

Titulu “Gada ārsts 2011” ieguva Ventspils ārsti – neirologs Gaļina Ivanova, Bērnu nodaļas vadītāja Tatjana Cinīte, Uzņemšanas nodaļas vadītāja Inta Grēgere, ķirurgs Jurijs Krupnovs (juniors) un ginekologs Maija Porniece, kā arī Talsu filiāles ārste Ināra Klemence. Par šiem ārstiem šī gada laikā saņemtas visvairāk pacientu pateicības par profesionāli sniegto palīdzību, iejūtīgo attieksmi, laipnību, sirsnību un citām labam ārstam svarīgām īpašībām.

Tikmēr par „Gada nodaļu 2011” kļuva Ķirurģijas nodaļa, kas ar visvairāk saņemtajām pozitīvajām atsauksmēm no pacientiem šogad izcēlusies citu nodaļu vidū.

Kā pasākumā akcentēja slimnīcas vadītāja Egija Siliniece un galvenais ārsts Dainis Gīlis, šogad slimnīcas nodaļās ārstēti 12 tūkstoši pacientu, kā arī apkalpoti 38 tūkstoši ambulatoro pacientu. Tas viss no mediķiem prasījis milzīgu darbu un sirds mīlestību, par ko arī slimnīca viņiem vēlas pateikties. Jo ir svarīgi, lai pacients uz mājām aiziet ne tikai vesels, bet arī ar smaidu un labām atmiņām par slimnīcas personālu.

Dāvanas labākajiem ārstiem pasniedza arī pašvaldība. Ventspils domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Guntis Blumbergs sacīja, ka viņaprāt visi medicīnas darbinieki savā ziņā ir fanātiķi, kas savu darbu dara ar neatlaidību un sirds degsmi. Mediķim ir jāaizmirst visas savas likstas, jo viņa priekšā ir cilvēks, kurš ir slims, tādēļ divkārši jūtīgs. «Bet mūsu ārsti un māsiņas savu darbu padara labi un mums ir pamats būt lepniem,» sacīja Guntis Blumbergs.

Savukārt titulam “Gada kolēģis 2011” kandidātus izvirzīja paši slimnīcas nodaļu mediķi un darbinieki. Šo titulu saņēma ārsti, medicīnas māsas, māsu palīgi, saimniecības, administrācijas un tehniskie darbinieki gan no Ventspils, gan no slimnīcas Talsu filiāles.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: