Pie pirmā papildinājuma starpsezonu periodā ticis futbola klubs Ventspils, noslēdzot līgumu ar aizsargu Oļegu Timofejevu, kurš pirms tam pārstāvēja Daugavpils Daugavu.

23 gadus vecais un 182 cm garais Timofejevs Latvijas virslīgā līdz šim aizvadījis 67 mačus, turklāt izceļoties ar labu spēli gan aizsardzības centrā, gan malā. Pats spēlētājs atzīst, ka priekšlikumu pievienoties dzeltenzilajiem nav apdomājis ilgi, jo neesot bijis nekādu šaubu, ka tas jāpieņem.

«Zinu, ka valsts labākajā klubā viss lieliski organizēts. Esmu paguvis to jau izjust, lai gan komandā esmu tikai pavisam nesen. Esmu nonācis pie valsts čempioniem, komandā, kura vienmēr uzstāda augstus mērķus. Tas ir ļoti un motivējoši spēlētājiem. Turklāt komanda ne tikai cīnīsies par Latvijas čempionātā zelta medaļām, bet arī piedalīsies Čempionu līgā. Šajā turnīrā es vēl neesmu spēlējis, tā kā vēlmes sevi pierādīt un motivācijas to izdarīt, man netrūkts. Atliek vien nopietni strādāt un apliecināt savas tiesības doties laukumā,» kluba mājas lapā savu pāreju uz Ventspili emocionāli komentē Timofejevs.

Izskanējušas ziņas, ka ventspilnieku interešu lokā ir arīSkonto aizsargs Vitālijs Smirnovs, taču klubs šīs ziņas pagaidām neapstiprina. Skaidrs, ka aizsardzības līnijā papildinājumi vēl būs nepieciešami, jo komandu pametuši leģionāri Jevgeņijs Postņikovs un Naoja Šibamura.

Foto:fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: