Piektdien, 16.decembrī plkst. 17.30, Ventspils Galvenajā bibliotēkā tikšanās ar sertificētu numerologu un astrologu, Latvijas Numerologu biedrības vadītāju Kristapu Baņķi.

Sarunas tēma - „Kā plānot savu 2012. gadu pēc numeroloģiskā un Mēness ritma” kā arī Kristapa Baņķa izveidotās numeroloģijas datorprogrammas „Pats sev numerologs" prezentācija. 

„Pats sev numerologs" ir ērti lietojama gan iesācējiem, gan numeroloģijas profesionāļiem. Ar tās palīdzību var apgūt skaitļu pasauli, izpētīt sevi caur personīgo Numeroloģisko kodu. Programma dod ierosmi kļūt pašam sev par numerologu - proti, izprast sevi caur skaitļiem, atrast pareizāko risinājumu profesijas izvēlē, biznesā, attiecībās.

Numeroloģijas apmācības datorprogramma „Pats sev numerologs" ir publiski pieejama ikvienam Galvenās bibliotēkas apmeklētājam.

Pitagors, izcilais 6. gadsimta p.m.ē. grieķu filozofs un matemātiķis, mīklainās numeroloģijas pamatlicējs, apgalvoja, ka "daba ir ģeometriska". Viņš uzskatīja, ka visa pastāvošā pamatā ir skaitli, tāpēc faktiski visas zināšanu jomas balstās uz skaitļu principiem, bet numeroloģija pēta, kā skaitļu enerģija iedarbojas uz cilvēka raksturu un dzīvi. Pitagors atzīmēja, ka Visuma konfigurācijā vērojama stingra matemātiska kārtība.

Mēs dzīvojam, jūtamies un darbojamies saskaņā ar skaitļiem, kas valda pār mums. Numeroloģija noskaidro ne vien skaitļu enerģiju, bet arī mūsu kopš dzimšanas iemantoto potenciālu, pierāda, ka cil­vēka labās īpašības, trūkumus, jūtas, inte­reses un pārdzīvojumus nosaka viņa numeroloģiskā portreta skaitļi. Šie skaitļi un to kombinācijas palīdz precīzi analizēt personību, noteikt ne tikai cilvēka raksturu, bet arī viņa misiju, finansiālās iespējas, attiecības ar citiem cilvēkiem. Turklāt šī analīze atklāj lokālos mērķus un galveno dzīves uzdevumu, sūtību un dzīves ciklus.

Ieeja uz pasākumu bez maksas. Aicināti visi interesenti!

Foto: sieviesuklubs.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: