Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Iedod piecus, atņem divtik

Arī Valsts policijas Ventspils iecirknis no lielā automašīnu iepirkuma saņēmis piecus jaunus auto. Tomēr tas situāciju neuzlabo, jo nupat ventspilniekiem nācies līzinga kompānijai atdot 11 automašīnas.

 

2.lpp. Viedoklis: «Iegriez puzuru», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Esam paraduši apbrīnot Ēģiptes piramīdas, indiešu mandalas, bet mums ir pašiem savi rituāli, kuriem ir ne mazāks spēks.»

 

3.lpp.

Savā būdiņā sadeg bezpajumtniece

Līdz krāsmatām ar visu savu saimnieci nodegusi kāda dārza mājiņa Celtnieku un Siguldas ielas krustojuma apkaimē.

Pieņem valsts budžetu – izdzīvošanai

Vakar nekādi pārsteigumi nenotika un Saeima galīgajā lasījumā pieņēma 2012. gada valsts budžetu. Taču eksperti uzskata, ka drīz vien būs jāķeras pie budžeta grozījumiem, jo visas nozares neizdzīvos ar piešķirto finansējumu.

4.lpp.

Pensionāri jau svin Ziemassvētkus

Ar jautru karnevālu svētku laiku ieskandina pensionāru biedrība Ventspils liedags.

Putnu projekts atzīts par labāko

Ventspils 1. ģimnāzijas un Centra sākumskolas pedagogu izstrādātais projekts Putni manā pilsētā ieguvis Eiropas Savienības Mūžizglītības programmas kvalitātes balvu Spārni 2011.

Mācīja saprast un uzbūvēt robotu

Divas dienas 1. ģimnāzija kļuva par visīstāko robotikas centru – Ventspils jauniešiem par robotiem stāstīja, tos demonstrēja un mācīja būvēt entuziasti no Latvijas un Igaunijas.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. Kultūra

Flautistes gatavojas konkursam

Ceturto gadu Adventa laikā luterāņu dievnamā muzicēs Ainas Lodziņas audzēknes. Jaunās flautistes priecājas par katru iespēju uzstāties.

Mūsu mākslinieki – Rīgas Mākslas telpā

Rīgas Mākslas telpā rīt atklās vērienīgu izstādi Viņš nemeklē patiesību, viņš grib iespaidot?. kurā būs redzami arī Ventspils mākslinieku Sarmītes Caunes un Jāņa Kupča darbi.

Iznirst. Neizmirst. Dzejā ir dzīvi

Lībiešu kultūras centrs nupat izdevis dzejnieka un lībiešu valodas pratēja Valta Ernšreita sastādīto dzejoļu krājumu Kā iznirst lībieši.

8.lpp. Sports

Airētāju sekmīgā sezonā

Mūsu smaiļotājiem un kanoe airētājiem ir, ar ko lepoties, jo šajā sezonā izcīnītas daudzas uzvaras Latvijas mēroga sacensībās, kā arī sekmīgi startēts gan Eiropas, gan pasaules čempionātos, kuros iegūtas vietas labāko divdesmitniekā.

Jansone gūst pieredzi Eiropā

Eiropas čempionātā krosā Latvijas izlases krāsas pārstāvēja arī Līga Jansone, viena no mūsu labākajām jaunajām skrējējām, kam šīs sacensības bija kā labs atspēriena punkts tālākajai karjerai.

9.lpp. Brīvbrīdim

Latviešu mandala – puzurs

Praktiski padomi puzuru gatavošanā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: