Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

«Swedbanka» cīnās ar baumu sekām

Svētdienas vakarā daudzviet Latvijā, tai skaitā Ventspilī cilvēki steidzās izņemt naudu no Swedbankas. Ir ierosināts kriminālprocess par nepatiesu baumu izplatīšanu.

«Deep Forest» sastrīdas ar datoru

Ar nelielām tehniskām ķibelēm aizvadīts viens no šā gada izcilākajiem muzikālajiem pasākumiem Ventspilī – «Deep Forest» mūziķu vienīgais koncerts Baltijā.

2.lpp. Viedoklis: «Ironija nevietā», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Valsts vadītājam Dombrovskim un Saeimas spīkerei Āboltiņai gan vajadzēja atrast drosmi un pateikt īstos vārdus saviem cilvēkiem, kas nakti pavadīja rindās pie bankomātiem un mierīgi gulēt nevarēja, arī savās gultās esot.»

3.lpp.

Egle nolauzta otro reizi

Friedhelms nolauzis svētku egli Lielajā laukumā. Tas noticis jau otro reizi.

Pedikuloze nav tikai skolas problēma

Inficēšanās ar utīm, kas nesen konstatēta 5. vidusskolā, nav ārkārtas situācija, taču nopietna problēma gan. Lipīgā slimība – pedikuloze – reizi pa reizei konstatēta arī citās mācību iestādēs, skaidro Izglītības pārvaldes skolu ārste Ina Zemture.

4.lpp.

Ventspilings ļauj pelnīt

Kopš 1. decembra atvērta Ventspils virtuālā vēstniecība, un ikviens aicināts kļūt par pilsētas vēstnieku un pelnīt ventus.

Sākas balles, koncerti un burziņi

Vēl tikai pāris soļu līdz Ziemassvētkiem, kuriem seko Vecā gada pavadīšanas un Jaunā sagaidīšanas līksmība. Ja Ziemassvētkos tiecamies pēc mājas omulības un ģimeniskas tuvības, tad gadu mijas svētkos gribas piedzīvojumu. Svētku līksmību, burzmu, jaunas, priecīgas sejas un dejas līdz pat rītam.

Studenti atkal rada brīnumu

Ventspils Augstskolas (VeA) studenti aicina ikvienu atbalstīt pašu organizēto labdarības akciju «Radi brīnumu!».

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

Futbolisti iekļuvuši starp labākajiem

Latvijas Futbola federācijas šāgada laureātu apbalvošanas ceremonijā pie trīs balvām tika arī FK Ventspils pārstāvji. Divās nominācijās labākais bija ventspilnieku pussargs Oļegs Laizāns, bet par labāko treneri Latvijā atzīts Sergejs Podpalijs.

Kronbergs – pirmais latvietis ar «Flair whip»

Ventspilnieks Viktors Kronbergs iegājis Latvijas ekstrēmā sporta vēsturē – viņš sacensībās «VEST Winter BMX Jam», kas notika Ventspils ziemas skeitparkā, veica triku «Flair whip», kas vēl līdz šim nevienam latvietim nav bijis pa spēkam.

7.lpp. Intervija: Cilvēki jūtas pazemoti un slimi

Rūpīgs, iejūtīgs, gudrs – tā savu ģimenes ārstu Paulu Princi raksturo viņa pacienti. Desmit gadu viņš ir primārās aprūpes ārsts, pirms tam vēl tikpat daudz gadu bijis iecirkņa terapeits, apguvis arī ultrasonogrāfijas metodes diagnostiķa specialitāti, bet kopš šā gada maija ir arī Latvijas Ģimenes ārstu asociācijas prezidents. Tas ir gods un daudz darba, atzīst ārsts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: