Trešo neveiksmi BBL čempionātā piedzīvojuši BK Ventspils basketbolisti, kas savā laukumā neko lāģā nespēja likt pretī Krievijas Triumph un piekāpās 51:62. 13 punktus ventspilnieku labā guva Stīvens Grejs.

Pirmo divu minūšu laikā ventspilnieki nonāca iedzinēju lomā ar 0:4, taču pēc Laksas metiena pietuvinās viena punkta attālumā un centās sparīgi turēties pretī viesiem. "Triumph" gan saglabāja vadību, taču Gundara Vētras vadītā komanda mēģināja neatlaist pretiniekus pārāk tālu. Pēc pirmajām desmit minūtēm ventspilniekiem sešu punktu deficīts – 12:18.

Ļoti neveiksmīga Kurzemes klubam bija otrā ceturtdaļa. Jau pašā ceturtdaļas sākumā ventspilnieki pirmoreiz mačā nonāca iedzinēju lomā ar desmit punktu deficītu un arī turpinājumā spēle īsti nevedās - desmit minūšu laikā kurzemnieki guva vien astoņus punktus, viesiem ļaujot samest uz divarpus reizes vairāk. Pēc puslaika – 20:39.

Pēc pārtraukuma "Ventspils" deficīts pārspiedza arī divdesmit punktu, tomēr kopumā šajā desmitminūtē Gundara Vētras komanda cīnījās sparīgi un līdzvērtīgi. Pretiniekiem netika ļauts atrauties vēl tālāk – 31:50.

Noslēdzošajā ceturksnī turpināja mēģinājumus sasmelt izlieto ūdeni, turklāt itin veiksmīgi. Ar Greja, Bērziņa un Lejasmeiera pūlēm izdevās pietuvoties līdz -12, tomēr laika bija atlicis pavisam maz, lai šajā mačā spētu izglābties. Vēlāk gan izdevās pietuvoties līdz desmit punktiem, bet spēle noslēdzās ar 51:62.

Šobrīd ar piecām uzvarām astoņās spēlēs "Ventspils" ieņem ceturto vietu 11 komandu konkurencē. Trijniekā ir "Rudupis" (7-1), "Siauliai" (7-0) un "Kalev/Cramo", kam gan bilance ir sliktāka nekā Ventspilij (5-4), taču viņi aizvadījuši par spēli vairāk, tādejādi nopelnījuši arī vairāk punktu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: