BK Ventspils uzbrucējs Sems Vilards potītes savainojuma dēļ nevarēs doties laukumā apmēram trīs nedēļas. Savukārt par jauno komandas kapteni kļuvis aizsargs Artūrs Strēlnieks.

Ventspilnieks savainojumā iedzīvojās pagājušajā piektdienā mačā pret VEF – pēdējās ceturtdaļas vidū Vilardam, cīnoties par atlēkušo bumbu, neveiksmīgi piezemējās un savainoja potīti.

BK Ventspils ziņo, ka Vilards komandai nevarēs palīdzēt gaidāmajās FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa apakšgrupas, kā arī Baltijas Basketbola līgas spēlēs. Visticamāk spēlētājs laukumā atgriezīsies tikai decembra vidū.

Šīs sezonas sākumā par komandas kapteini tika ievēlēts Jānis Strēlnieks, bet par viņa asistentu - Strēlnieks vecākais. Jānis pagājusās nedēļas nogalē pievienojās savam jaunajam klubam BC "Spartak" no Saktpēterburgas, tāpēc komandai nācās lūkot pēc jauna kapteiņa un par to kļuvis bijušais asistents.

Artūrs Strēlnieks jau ķēries pie jauniem pienākumiem un šobrīd komandu noskaņo FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa spēlei pret BC "Nizhny Novgorod", kura notiks jau rīt, Olimpiskā centra "Ventspils" hallē. Sākums plkst. 19.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: