Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā veiksmīgu maču  aizvadījuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, savā laukumā neatstājot nekādas cerības Valmiera BSS komandai - 88:55.

Daudz maz līdzīga cīņa risinājās vien mača pirmajā ceurtdaļā, tomēr jau tās beigās VeA panāca ievērojamāku pārsvaru - 24:13. Otrās ceturtdaļas vidū no BK Ventspils piekomandētais Dāvis Lejasmeiers pirmo reizi panāca 20 punktu pārsvaru (42:22), bet noslēdza puslaiku ar pluss 19 - 51:32.

Pēc lielā pārtraukuma spēku samēri laukumā nemainījās - VeA pamazām attālinājās, bet valmierieši tā arī nespēja atrast veidus, kā glābt maču. Trešo ceturtdaļu ventspilnieki noslēdza savā labā 69:44, bet visā mačā uzvarēja vēl pārliecinošāk – 88:55.

Andrejs Gražulis un Dāvis Lejasmeiers guva pa 27 punktiem, izceļoties arī citos rādītājos – Andrejam vēl arī sešas bumbas zem groziem, bet Dāvim sešas piespēles un piecas atlēkušās bumbas. Vidzemniekiem ar double-double atzīmējās Viktors Iļjins, 13 punktiem pievienojot 12 atlēkušās bumbas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: