Šodien Daugavpilī priekšpēdējo spēli Latvijas futbola čempionāta virslīgā aizvadīs FK Ventspils futbolisti. Mūsējie ir čempionāta līderi un jau šodien var nodrošināt zelta medaļas. Ja tas nesanāks, būs vēl viena iespēja, lai gan, protams, labāk zīle rokā...

Ar zelta medaļu nodrošināšanu, spēlējot Daugavpilī, ventspilniekiem ir bijis, kā bijis – divi mēģinājumi un abi “pienā”. Citādāk klājās, kad Latgales lielākajā pilsētā bija jāspēlē jau čempionu godā, jo, lai arī ar grūtībām, tomēr ventspilnieki uzvarēja. Interesanti, ka abās neveiksmēs pret dzeltenzilajiem spēlēja komanda, kuru vadīja Romāns Grigorčuks, bet uzvarētajā mača šis pats treneris bija jau uz ventspilnieku komandtiltiņa. Šoreiz pretī stāsies komandas, kuras abas vada speciālisti no Krievijas un kuras abas cīnās par medaļām. Šādu maču komandu savstarpējo tikšanās vēsturē vēl nav bijis.

Ja FK Ventspils šodien uzvara, komanda majās atgriezīsies čempionu godā, ja nē, viss izšķirsies pēdējā kārtā, kad pie mums viesosies Skonto, bet ventspilnieku vienīgie konkurenti Liepājas metalurga spēlētāji brauks uz Gulbeni. “Šim mačam gatavojamies tāpat, kā jebkuram citam, jo nav jēgas futbolistus tagad kaut kā papildus noslogot. Skaidrs, ka jāatjauno spēki, lai Daugavpilī jāparāda sava labākā spēle. Viss joprojām ir mūsu pašu rokās,” neskatoties uz visai nervozo čempionāta izskaņu, mieru saglabā ventspilnieku galvenais treneris Sergejs Podpalijs.

Mača sākums pulksten 14. Turēsim īkšķus!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: