Latvijas jaunatnes čempionātā futbolā divās vecuma grupās triumfējuši Ventspils Olimpiskās cerības futbolisti, rādot labu piemēru kluba lielajai komandai.

Kārtu pirms čempionātā beigām zelta godalgas nodrošināja U-18 vecuma grupas komanda, kuru trenē Igors Kičigins un Jurģis Pučinsks. Ventspilnieki kļuva neaizsniedzami pēc tam, kad kārtējā mačā neizšķirti cīnījās galvenie konkurenti daugavpilieši. 21 spēlē Ventspils olimpieši sakrāja 53 punktus, turklāt arī izceļoties ar lielisku gūto un zaudēto vārtu attiecību – 76:8. Olimpiskajai cerībai ir iespējams arī uzlabot savu statistiku, jo atlicis vēl viens mačs.

Kičigins neslēpj prieku par čempionu tituli, tiesa norādot, ka bez kritumiem nav izticis: «Protams, esam ļoti priecīgi. Aizvadījām labu sezonu, sevišķi spēcīgs bija tās sākums, taču tad nedaudz piebremzējām, ļaujot arī sāncenšiem tikt pie kaut kādām cerībām uz zeltu. Sezonas noslēgumu gan atkal aizvadījām ļoti apņēmīgi un tā kļūstot par čempioniem, ar ko apsveicu visus futbolistus. Protams, ceru, kas tas nav mūsu pēdējais tituls.»

Olimpiskās cerības rindās par čempioniem U18 grupā kļuva Arbi Mežievs, Andris Zabusovs, Maksims Doiņikovs, Vitālijs Barinovs, Igors Barinovs, Ervīns Ziemelis, Bogdans Oniščuks, Artjoms Solomatovs, Igors Ļahovs, Aleksejs Tarasovs, Aleksandrs Aņuhins, Vladimirs Mukins, Edgars Vērdiņš, Kaspars Svārups, Maksims Vasiļjevs, Daniels Calkovskis, Aurimas Tručinsks, Vlads Rimkus, Eduards Tīdenbergs, Ivans Visockis, Raivis Vītolnieks, Andrejs Polovinkins, Arturs Rucko un Valērijs Stepanovs.

Iespaidīga sezona padevusies arī U-15 vecuma grupas komandai, kuru trenē Aleksandrs Žižmanovs – 17 uzvaras un divi neizšķirti! Sāncenši pēdējos mačos Olimpisko cerībuvairs nevar panākt un nobīdīt no pirmās vietas. Žižmanovs slavē visus savas komandas puišus, norādot, ka viņi laukumā cīnījušies ar ļoti lielu atdevi: «Mūsu komandai tas ir ļoti nopietns panākums, tāpēc labus vārdus pelnījis katrs futbolists. Šiem puišiem laukumā tiešām cīnās ar uguntiņu acīs un tieši tādēļ arī tā progresē. Tagad galvenais neapstāties pie sasniegtā un turpināt virzīties tikai uz priekšu!»

Olimpiskās cerības rindās par čempioniem U-15 grupā kļuva: Maksims Smirnovs, Viktors Litvinskis, Artūrs Ivanovs, Sergejs Semeško, Deniss Bezuščenko, Dmitrijs Zīlnieks, Vitālijs Dubrovskis, Viktors Boikovs, Dmitrijs Kovaļovs, Antons Černomornijs, Ņikita Juhņevičs, Vladislavs Fjodorovs, Dainis Cielavs, Arturs Sonecs, Reinis Reinholds, Ņikita Rjabokoņs un Ņikota Koļesovs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: