Gulbenē aizvadīts Latvijas atklātā čempionāta pēdējā posma sacensības motokrosā, kurā spraigā cīņā uzvaru komandu vērtējumā izcīnīja Ventspils RODEO.

Spraigās cīņās līdz pat pēdējiem braucieniem nebija skaidrs, kura no Top 3 komandām kļūs par Latvijas klubu komandu čempioniem – RODEO, Rīgas Motosports RT vai CAMK Latgale.

Pateicoties ventspilnieku komandas sportistu stabilajam sniegumam divu dienu garumā, par Latvijas čempioniem klubu vērtējumā ar 860 punktiem posmā un 6775 sezonā kļuva Ventspils motoklubs RODEO, apsteidzot tuvākos sekotājus Motosports RT par 77 punktiem.

Šī uzvara tika izcīnīta, pateicoties Edgaram Menģelim un Kārlim Meldrājam kvadru klasēs un Tomam Macukam MX2 klasē, kuri pārliecinoši uzvarēja pēdējā posmā savos braucienos. Komandas interesēs T. Macuks bija „pārsēdināts” uz MX2 klases motocikla un lieliski paveica savu uzdevumu, triumfējot posma kovērtējumā, Vitauts Buča – MX1 klasē izcīnīja 2. vietu, piekāpjoties tikai igauņu sportistam Lauri Lehtla, bet Arvis Sanders stabili nobrauca pēdējo posmu – 4. vieta Senioru klasē.

”Augstāko pakāpienu uz pjedestāla un Čempiona titulu izdevās izcīnīt jau otro gadu pēc kārtas. Tas nāca ļoti smagi, jo sezona bija gara un piesātināta ar dažāda ranga sacensībām, ieskaitot Eiropas čempionātu un Superkausu tepat Latvijā. Esmu ļoti gandarīts, ka mums kopīgiem spēkiem izdevās to paveikt. Vēlos pateikt lielu paldies visiem sportistiem un, protams, atbalstītājiem, kuri piedalījās rezultātu kaldināšanā,” tā Arvis Sanders, motokluba RODEO vadītājs.

Ventspils motokluba RODEO komandas 14 gadu pastāvēšanas vēsturē šis ir septītais Latvijas čempiona tituls un, cerams, ne pēdējais.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: