Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Baznīca gaida atbalstu no pilsētas

Laicīgās svinības par godu Ventspils svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcas 110 gadu jubilejai notika Livonijas ordeņa pilī, kas nebija nejaušība. Pareizticība Ventspilī aizsākusies tieši šeit.

Ārvalstu kolēģi uzteic mūsu planetāriju

Ziemeļvalstu planetāriju speciālisti atzinīgi novērtējuši Ventspils planetārija un observatorijas piedāvāto programmu un uzteic mūsdienīgās tehnoloģijas.

 

2.lpp. Viedoklis: «Ticība, cerība un mīlestība...», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Ilona Kursīte

«Ko jūs izvēlētos no trijiem Dievišķajiem tikumiem: ticības, cerības un mīlestības? Varat nepiekrist, bet manuprāt visa pamatā ir ticība.»

3.lpp.

Skolotāji neatbalsta Zatlera programmu

Latvijas Nacionālā skolotāju savienība pārmet Zatlera Reformu partijas dibinātājam atkāpšanos no paša definētajiem principiem. Bažas par izglītības reformām pauž arī ventspilnieki.

4.lpp.

Mūziķe iesaistās ēdināšanas biznesā

Bijusī skolotāja Liene Baumane un bijušais autoservisa vadītājs Uldis Valdmanis atvēruši kafejnīcu Pāvila sēta. Viņu filozofija ir vienkārša – ja reiz kopā dzīvo, var veidot arī kopīgu uzņēmumu.

Ko darīt slimam studentam

«Nav ko slimam braukt uz Ventspili,» – šādu atbildi saņēmusi kāda Ventspils Augstskolas studente vienā no pilsētas ārstniecības iestādēm. Beigu beigās palīdzība sameklēta ārsta privātprakses vietā, taču īstas skaidrības par to, kurp doties slimības gadījumā, iebraukušajiem studentiem nav.

M&D pārdots

Pasažieru pārvadājumu uzņēmums M&D, kas nodrošina lielāko daļu novada sabiedriskā transporta reisus, kopš augusta darbojas jauna īpašnieka paspārnē.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

Jubilejas reizē kauss paliek Ventspilī

Desmitajā starptautiskajā kērlinga turnīrā Ventspils kauss 2011 triumfē Ventspils kērlinga kluba komanda Pērles – Gunta Millere, Rita Ozoliņa, Agita Puriņa, Aija Rudzīte un Indra Veckāgane.

Virves vilcēji noteica valsts čempionus

Virves vilkšanas kluba Velkonis jauniešu komanda, uzvarot visu posmu sacensībās, pirmo reizi kļuvusi par Latvijas čempioni.

7.lpp. Intervija: Jāizmanto savas stiprās puses

Daudzsološajai politiķei un kosmosa ekspertei DANAI REIZNIECEI-OZOLAI līdzcilvēki paredz spožu karjeru. Pateicoties lielajām darba spējām, Dana paspēj parūpēties gan par savu profesionālo izaugsmi, gan arī par Latvijas demogrāfiskās situācijas uzlabošanu – viņa gaida jau trešo atvasīti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: