Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Abonē laikrakstu 2012. gadam!

Laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena aicina iedvesmoties no komponista Raimonda Paula.

 

2.lpp. Viedoklis: «Katram savu diktatoru», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Kristīne Klauze

«Tiek prognozēts, ka tuvojas nākamais krīzes vilnis. Tādēļ Saeimas vēlēšanu gaidās, mūsu valstij un iedzīvotājiem novēlu vienu kārtīgu diktatoru, kurš spēj uzņemties atbildību.»

 

3.lpp.

Osta ķīniešu kravām

Šonedēļ Ventspilī viesojās Ķīnas pilsētas Sjamiņas ostas delegācija. Ventspils cer kļūt par ostu ķīniešu kravām, kas tiek transportētas uz Skandināviju.

Vieni strādā, citi stāv dīkā

Šogad Ventspils brīvostas termināļi darbojas nevienmērīgi. Kamēr daži strauji palielina kravu apgrozījumu, tikmēr citi laiskojas.

 

4.lpp. Darbs un nauda

Ar lietotiem apģērbiem var pelnīt

Dārgo zīmolu apģērbu un apavu veikalu vietā arvien biežāk tiek atvērti second-hand veikali. Šī Latvijas tendence ir raksturīga arī Ventspilij. Pilsētas centrā netrūkst jaunu lietoto apģērbu, apavu, aksesuāru, bērnu un citu preču veikalu.

Domā par dizaina mēbelēm

Vietējā mēbeļu ražošanas tirgū konkurence pieaug – šogad reģistrēts vēl viens uzņēmums My wood furniture (MWF). Komersants iecerējis iekarot vietu koka dizaina mēbeļu ražošanā.

 

5.lpp. Iesaki savas idejas veloceliņiem!

 

6.lpp. Sports

Interesantā vai garlaicīgā basketbola sezona

Tas, ka BK Ventspils aizvadījis pirmās pārbaudes spēles, liecina par to, ka palēnām tuvojas jaunā 2011./2012. gada basketbola sezona.

Pilsētas čempionāts tenisā

Ventspils čempionātā tenisā – vīriešu dubultspēļu turnīrā –triumfēja Jānis Strods un Elans Strazdiņš, kuri finālā divos setos pārspēja Māri Adleru un Edžu Brakanski.

7.lpp.

Nodod burkas un vinnē naudu!

No maija sākuma līdz pat augusta beigām, nododot sašķirotus atkritumus šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumos Siguldas ielā 8a un Jēkaba ielā 47, ikviens varēja laimēt pievilcīgu balvu – žurnāla abonementu pusgadam. Nu kampaņa Šķiro pa tīro noslēgusies, noskaidrots arī galvenās balvas – 200 latu – īpašnieks.

Pētersonam sestais singls

Dziedātājs Roberts Pētersons ierakstījis jaunu singlu Esmu pamodies. Viņas sestā singla vārdi sasaucas ar puiša pašreizējo pasaules redzējumu un uzskatiem.

8.-11. Intervija: Tas viss tā ir

Gadi nāk un gadi iet... Par sievietēm, kultūru, brīvību, Latvijas nākotni un to, kādi bijām un kādi esam, lasiet intervijā ar Maestro Raimondu Paulu!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: