Piedzīvojumu parka futbola laukumā aizvadīta „Nāc un sporto!” kausa izcīņa minifutbolā, kur cīņā par uzvaru iesaistījās astoņas komandas.

Laukumā devās komandas Pārventa, Banzai, VTO, Turbodīzelis, Ance, Robiņi, Honda un Kekemos.

Pēc apakšgrupu cīņām noskaidrojās, ka pusfinālos cīnīsies VTO ar Pārventu un Ance ar Hondu. Pirmajā mačā intrigas gan nebija – VTO pārliecinoši apspēlēja savus pretiniekus, uzvarot 6:0. Otrais pusfināls izvērtās daudz spraigāks, un par favorītiem uzskatītā Honda vienīgos vārtus spēja gūt tikai otrajā puslaikā, svinot minimālu uzvaru 1:0.

Spēle par trešo vietu Ance guva vārtus dažas sekundes pirms mača beigām, tā izraujot uzvaru un izcīnot trešo vietu. Finālā spraigā un aizraujošā cīņā Honda ar 2:1 pieveica ostiniekus, tā kļūstot par pirmā Nāc un sporto! kausa ieguvējiem.

Hondas komandas sastāvā spēlēja: Jevgeņijs Siromolotovs, Romāns Ohrimenko, Aleksandrs Čikiņovs, Sergejs Loginovs, Ruslans Marčenkovs, Mihails Vinogradovs, Mihails Rjumšins un Vitalijs Petkevičs.

Uzvarētāju komandas saņēma kausus un balvas no Ventspils pilsētas pašvaldības, Klondaikas restorāna Tex Mex, kā arī kafejnīcas Stenders pica.

Turnīra organizētāji cers, ka šādas sacesnības Piedzīvojumu parkā kļūs par ikgadēju tradīciju. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: