Ventspils Jaunrades nama Skolēnu pašpārvalžu padome un biedrība „Ventspils jauniešu dome” trīs dienas dažādās pilsētas vietās rīko informatīvus pasākumus par jauniešu informācijas punkta projekta attīstību

25. augustā pasākums notika pie centrālās ieejas pludmalē, 31. augustā notiks Dzirnavu laukumā, bet 2. septembrī Jaunrades nama pagalmā no plkst. 14 līdz 16.

Jaunieši vecumā no 13- 25 gadiem aicināti iepazīties ar Jauniešu informācijas punkta piedāvājumu, saņemt informatīvos materiālus un izspēlēt infopunkta jauniešu veidoto interaktīvo spēli par jauniešiem aktuālām tēmām un saņemt balvu. Pasākuma laikā varēs arī noskatīties video reklāmas par Ventspils jauniešu informācijas punktu un tā darbību.

Projekts „Ventspils jauniešu informācijas punkta attīstība” ir turpinājums iepriekšējam projektam „Ventspils jauniešu informācijas punkta pilnveide”, kas tiek īstenots ar Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas finansiālu atbalstu, 1550 Ls apmērā, Jaunatnes politikas valsts programmas 2011. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: