Higiēnas centrā „Ostgals” turpmāk varēs ne tikai mazgāt veļu, bet arī nomazgāties dušā.

Šodien plkst. 16 Loču ielā 8 notiks jaunā sociālā pakalpojuma atklāšanas pasākums.

Higiēnas punkts izveidots Ventspils pilsētas domes līdzfinansētā projektā „Sociāli mazaizsargāto iedzīvotāju grupu dzīves kvalitātes uzlabošana Ostgalā”.

Kopš jūnija sākuma ventspilnieki izmanto higiēnas punkta pirmajā kārtā atvērto veļas mazgāšanas punktu. Pensionāri, invalīdi, studenti un personas ar trūcīgo vai maznodrošināto statusu, uzrādot dokumentus, var saņemt pakalpojumus par pašizmaksas cenām. Taču gaidīti ir visi, kuriem šādi pakalpojumi ir vajadzīgi. Piemēram, veļas automātā ar tilpumu līdz 7 kg veļas, daudzi izmanto segu un mīkstu paklāju mazgāšanai.

Turpat kopš 2010. gada janvāra darbojas arī zupas virtuve, kur ikdienas tiek apkalpoti Ventspils pilsētas Sociālā dienesta klienti, kā arī citi iedzīvotāji, kuri var pusdienot uz vietas vai ņemt līdzi zupu par pašizmaksu.

Sociālo pakalpojumu cenas un cita informācija tiks izvietota – Ventspils pilsētas domes Sociālā dienesta telpās, bibliotēkās, Ventspils reģionālajā NVO atbalsta centrā un biedrības mājas lapā www.atvertasdurvis.ucoz.lv.

Uz higiēnas punkta 2.kārtas atklāšanu laipni gaidīti visi interesenti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: