Līdz 25. augustam Olimpiskajā centrā „Ventspils” notiek jau desmitā starptautiskā treniņnometne šorttrekā - nopietna gatavošanās dažādām sacensībām un Olimpiādei Sočos.

Uz Ventspili trenēties ieradušies 125 dalībnieki, no kuriem 15 ir profesionāli treneri. Tiek pārstāvēts tādas valstis kā Ungārija, Polija, Čehija, Slovākija, Austrija, Horvātija un Lietuva. Jaunākie dalībnieki ir tikai 7 gadus veci. Treniņi norit četrās grupās: iesācēju, sportisti ar 3 līdz 4 gadu pieredzi šorttrekā, junioru grupa un pieaugušo jeb, kā pasaulē dēvē, senioru grupa. Treniņus vada treneri Īvs Nadeu un Atila Telegali. Ceturtdien pievienosies arī fiziskās sagatavotības treneris no Vācijas Volfgangs Unsolds, kurš lielu vērību pievērsīs fizisko vingrinājumu pareizai izpildei.

Pēdējā treniņnometnes dienā notiks pārbaudes sacensības, jo jau trim nedēļām pēc tām dažiem no sportistiem jādodas uz Bulgārijas galvaspilsētu Sofiju, kur norisināsies Eiropas kausa šorttrekā 1. posms. Pieminēšanas vērts ir fakts, ka 5. posms šajā Eiropas kausa izcīņā notiks Ventspilī. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: