Olimpiskais centrs „Ventspils” turpina uzņemt sportistu vasaras treniņnometnes.

Augustā trenēties un iepazīties ar Ventspils pilsētu ieradušies Maskavas futbola kluba „Strogino” bērnu komanda, kas Ventspilī uzturēsies līdz 19. augustam.

 

FK „Strogino” deviņpadsmit zēnu sastāvā ieradusies Ventspilī, lai gatavotos Maskavas čempionāta 2. posmam, kā arī, lai pārbaudītu spēkus draudzības spēlēs ar Liepājas, Ventspils, Tukuma un Rīgas futbola klubiem. Visi komandas dalībnieki ir 1998. gadā dzimuši, 13 gadus jauni puiši. Sportistiem šis ir pirmais ārzemju izbraukums, un treneris Sergejs Podoļako neslēpj, ka vēlas, lai puiši apskata arī pilsētu un Zilā karoga pludmali, jo pašam, savā laikā šeit trenējoties, nav bijusi šāda iespēja. Komanda apmeklē Pludmales akvaparku, Zilā karoga pludmali un Piedzīvojumu parku.

 

Komanda izvēlējusies treniņus aizvadīt Ventspilī, jo bija saņēmuši labas atsaukmes no citām komandām, kas jau šeit viesojušās. Treneris atzīst, ka Olimpiskais centrs “Ventspils”, salīdzinot ar citām sporta bāzēm, var piedāvāt plašākas iespējas ar augstāku komfortu, kā arī daudz labākas cenas.

 

Diena puišiem sākas ap plkst. 9:30 no rīta, seko divi treniņi, vai arī viens treniņš un draudzības spēle. Interesanti, ka komanda spēlē tādu pašu krāsu formās, kā FK "Ventspils".

 

Treneris un komandas menedžments ir pārliecināti, ka Ventspilī ciemojas ne pēdējo reizi, un noteikti šeit atgriezīsies arī nākamgad.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: