UEFA Eiropas līgas trešās kvalifikācijas kārtas atbildes mačā FK Ventspils futbolisti viesos piedzīvoja pamatīgu sagrāvi pret serbu Crvena Zvezda, zaudējot 0:7 un divu spēļu summā piekāpjoties ar 1:9.

Sapni par iekļūšanu turnīra nākamajā kārtā ventspilnieki izsapņoja jau pirmajā puslaikā, pareizāk sakot, pirmajās 26 minūtēs. Mača 13. minūtē pēc stūra sitiena izspēles bumba no Frederiko Martinesa kājas ielēca ventspilnieku vārtos, bet desmit minūtes vēlāk Andrijs Koludžerovičs panāca jau 2:0 (iespējams, tiesneši arī varēja fiksēt aizmuguri). Vēl pēc trim minūtēm rezultāts kļuva 3:0...

Momenti bija arī mūsējiem, tomēr teritoriālais pārsvars neapšaubāmi bija mājiniekiem. To arī var saprast – grūti saņemties apņēmīgai cīņai, kad panākums divu spēļu summā ir kļuvis tik tāls. Situāciju abās nometnēs vislabāk raksturoja serbu ceturtais vārtu guvums, jo brazīliešu leģionārs Borha neviena netraucēts tika sitiena pozīcijā, notēmēja un precīzi sita – 0:4 pēc pirmā puslaika Belgradā un 1:6 divu spēļu summā.

Otrais puslaiks sākās ar 11 metru soda sitienu uz ventspilnieku vārtiem, taču beidzot veiksme bija mūsējo sabiedrotā un rezultāts tomēr nemainījās. Tiesa nākamo četru minūšu laikā notikumu laukumā netrūka – divu minūšu laikā divi brīdinājumi un līdz ar to arī noraidījums Ruginam, kam sekoja Koludžeroviča otrie un zvaigžņu piektie vārti.

Taču arī tas vēl nebija viss... Belgradā FK Ventspils piedzīvoja zaudējumu 0:7, divu spēļu summā saņemot pērienu 1:9. Nedaduz tā kā par traku, bet atliek cerēt, ka Crvena Zvezda šajā sezonā iespēs vēl kādu iespaidīgu spēli. 

Jau pirmdien ventspilnieki aizvadīs kārtējo Latvijas virslīgas čempionāta maču, savā laukumā uzņemot Gulbenes komandu. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: