No 16. līdz 22. jūlijam Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzes izmantos hokeja kluba „Dinamo Rīga” jaunā paaudze – „Dinamo Rīga” bērnu hokeja klubs. Hokeja skolas „Dinamo” vecākais treneris Andris Bartkevičs ieradies ar 26 treniņnometnes dalībniekiem.

Hokeja skolas „Dinamo” audzēkņi šogad pirmo gadu ieradušies Ventspilī, lai aizvadītu produktīvu treniņnometni, gatavotos jaunajai sezonai un Latvijas atklātajam bērnu un jauniešu hokeja čempionātam. Treniņnometnēs sevi pilnveido bērni no 7 – 11 gadu vecumam. Kopā atbraukuši 26 puiši, kas dienās solās būt profesionāli hokejisti.

Diena jaunajiem talantiem sākas jau plkst. 7:45 no rīta, veicot rīta rosmi pie jūras. Treniņš turpinās Olimpiskā centra „Ventspils” stadionā, bet trešais – Ledus hallē, slidotavā. Diena beidzas tikai ap plkst. 19:30 vakarā.

Treneris Andris Bartkevičs Olimpisko centru „Ventspils” apmeklē jau 11. gadu pēc kārtas, bet ar „Dinamo Rīga” bērnu klubu Ventspilī iegriezies pirmo reizi. Treneris, iepriekš jau pārliecinājies atzīst, ka Olimpiskais centrs „Ventspils” ir labākais sporta komplekss, jo, atšķirībā no citiem – tajā nekā netrūkst! Treniņiem tiek izmantotas gandrīz visas bāzes, treniņus papildinot ar aktivitātēm jūras krastā. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: